ULEI DE CANEPA PENTRU PIELE: ÎNGRIJIȚI-VA NATURAL PIELEA FETEI

Radicali liberi, oxidanți, ridurile de expresie: dușmanii pielii de combatut cu metode naturale.

S-au spus deja multe despre proprietățile și beneficiile uleiului de cânepă, precum și versatilitatea de acestuia. La scurt timp după primele sale apariții în lumea produselor cosmetice, uleiul de cânepă s-a dovedit deja a fi un aliat excelent pentru pielea noastră, datorită concentrației mari de Vitamina E, Omega 3 și Omega 6.

Efectul combinat al componentelor sale este deosebit de potrivit pentru pielea uscată, care tinde să se crape ușor: acțiunea sa de hidratare profundă îți restabilește elasticitatea naturală a pielii, cu rezultate vizibile chiar și după câteva aplicări.

În plus, puterea antioxidantă a uleiului de cânepă este o adevărată armă pentru a combate semnele îmbătrânirii și formarea ridurilor de expresie.

Dacă crearea unui elixir pentru tinerețea eternă este imposibilă, puteți încetini însă îmbătrânirea pielii noastre, folosind zilnic produse cu o puternică capacitate de netezire și tonifiere.

Factorii externi, care afectează bunăstarea pielii noastre sunt mulți, de la poluare la expunere excesivă la lumina soarelui, de la o alimentație proastă până la perioade de stres ridicat, ceea ce poate provoca o pierderea de tonusului și vigorii pielii.

Datorită conținutului ridicat de acizi grași esențiali, Uleiul de cânepă, creează regenerarea chiar și pe pielea cea mai delicată, hrănind în profunzime și oferind un aspect mai sănătos și mai relaxat.

Printre produsele de cânepă din linia cosmetică The Secret Pot, noua cremă  reparatoare pentru piele combină nutrienții din cânepă, acțiunea de reparatoare a celulelor stem și puterea vindecatoare a aloe vera. Puterea acestor ingrediente face ca acest produs cosmetic din cânepă să fie ideal pentru cea mai uscată și sensibilă piele, care tinde să se înroșeasca.

Crema anti-aging: produsul din cânepă care previne îmbătrânirea pielii

Pe lângă păstrarea echilibrului pielii, uleiul de cânepă joacă un rol esențial în combaterea semnelor îmbătrânirii.

Substanțele antioxidante conținute în planta de cânepă, în special vitamina E, sunt capabile să neutralizeze acțiunea radicalilor liberi, agenți de oxidare care accelerează procesele de îmbătrânire a celulelor, provocând formarea ridurilor de expresie.

Pentru o acțiune mai completă, The Secret Pot a combinat proprietățile antioxidante ale cânepei cu cele ale acidului hialuronic, creând o cremă anti-aging  care stimulează constant microcirculatia, reînnoind constant celulele pielii.

Acidul hialuronic, prin stimularea producției de colagen, îmbunătățește elasticitatea țesutului și menține pielea hidratată la un nivel ideal.