Termeni & Conditii

DREPTURI DE MARCA

 

Numele The Secret Pot și logo-ul The Secret Pot sunt mărci înregistrate de către „The Secret Pot Italia” (TSP). Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obținut în prealabil autorizație de la „The Secret Pot Italia” constituie infracțiune și se sancționează conform legilor în vigoare.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

 

Întregul conținut al site-ului thesecretpot.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Ceanul Magic SRL și a furnizorilor săi și este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala și industriala. Folosirea fără acordul thesecretpot.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se sancționează conform legilor în vigoare.

Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor va rugam sa ne contactați la adresa: contact@the secretpot.ro

 

 POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de Ceanul Magic SRL exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord sa primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

 

Nu sunteți obligat sa furnizați datele personale, însă refuzul face imposibila prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Cenul Magic.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale și sa solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa către Ceanul Magic SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa contact@thesecretpot.ro . Ceanul Magic SRL se obliga sa nu facă publice sau sa nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. In cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

 

Ceanul Magic SRL nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedura valida de renunțare la subscriere.

 

Detalii cu privire la prelucrarea lor și politica de confidențialitate le găsiți în pagina dedicata – aici.

 

POLITICA PRETURILOR

 

Ceanul Magic SRL  îsi rezerva dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi, în ambalajul original si sunt însoțite de factura fiscala în momentul livrării. Disponibilitatea produselor prezentata pe site-ul nostru se actualizează în timp real, însa exista posibilitatea sa intervină erori ale softului sau modificări în ceea ce privește disponibilitatea produselor, de aceea ne rezervam dreptul de a nu onora unele comenzi. Vom încerca întotdeauna soluționarea acestor situații în mod amiabil și benefic pentru dumneavoastră.

 

Preturile sunt actualizate zilnic si includ TVA-ul aferent.

 

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

 

Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.

 

Nu trebuie sa folosiți informațiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boala sau de a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Aveți obligația sa citiți cu atenție tot prospectul produsului cumpărat. Daca aveți sau credeți ca aveți afecțiuni medicale sau suferiți vreo boala , adresați-va de urgenta medicului dumneavoastră.

 

Informațiile și sfaturile legate de suplimentele nutritive nu sunt avizate de către Ministerul Sănătății și de către celelalte organisme abilitate și nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

 

Ceanul Magic SRL nu își asuma responsabilitatea și nu poate fi făcuta vinovata pentru pagubele apărute prin folosirea in alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul TheSecrePot.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” și „atât cât sunt disponibile” fără garanții de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc. Ceanul Magic SRL nu garantează ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele TheSecretPot.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

 

Ceanul Magic SRL garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Ceanul Magic SRL fără acordul scris al acesteia.

 

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; sa transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încălca drepturile de proprietate intelectuala, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

 

SESIZARI SI RECLAMATII

 

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta pe email la contact@thesceretpot.ro . Orice conflict apărut între Ceanul Magic SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin înțelegere între cele doua parți. Ceanul Magic SRL se obliga sa restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data denunțării de către dumneavoastră a contractului.

 

GARANȚIA DE CONFORMITATE

 

Ceanul Magic SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

 

Produsele comercializate pe site-ul www.TheScretPot.ro beneficiază de garanție potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă acestea nu constituie produse perisabile.

 

Toate produsele comercializate de către TheSecretPot.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale. Produsele sunt noi și provin din surse proprii, autorizate.

 

TheSecretPot.ro garantează calitatea produselor comercializate. Clienții care doresc returnarea unui produs vor avea tot suportul necesar.